Forum

Notifications
Clear all

Error in Image Recon after loading subject specific MRI

Page 1 / 2

Pushpinder walia
Posts: 6
Customer
Topic starter
(@pwalia)
Active Member
Joined: 12 months ago

Hello Everyone, 

I have loaded a subject-specific MRI and generated a sensitivity matrix, but while calculating Image reconstruction for the subject I am getting this error that I need at least two wavelengths for image reconstruction. I did give two wavelengths in the image metrics. 

I will be very thankful if anyone can help me out in figuring out how to resolve this error. I am attaching the image of the error.

Topic Tags
8 Replies
Pushpinder walia
Posts: 6
Customer
Topic starter
(@pwalia)
Active Member
Joined: 12 months ago

Hello everyone, 

It will be very helpful if anyone can respond and help me resolve this issue.

Thank you very much in advance 

Reply
Andrew Gravunder
Posts: 2
Registered
(@grav00)
New Member
Joined: 12 months ago

I am currently running into this exact issue. When I switch back to the general brain model in AtlasViewer the image reconstruction runs great.  I also get the same warning when I use the custom mri anatomy files provided in the Homer training courses.  Not sure what's happening. 

Reply
Bellabing zhang
Posts: 9
Registered
(@nuanuan750)
Active Member
Joined: 1 year ago

I also have the same problem. But in the general brain model. Have you figured it out?

Reply
Rupert Cotter
Posts: 13
Customer
(@rupertcotter)
Active Member
Joined: 2 months ago

Hi All,

I am having the same issue, and what I suspect to be the same issue when using version 2.16.1 also.

 

Has anyone found resolution to this problem?

 

Thanks,

Rupert

Reply
Page 1 / 2
Share: